Onze buitenschoolse opvang bevindt zich op sportpark de Achterberg in Luttenberg. Dagelijks vangen wij hier tot 40 kinderen op in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar uit Luttenberg en Lemelerveld. Wij halen de kinderen van scholen en onze pedagogisch medewerkers brengen de kinderen dan samen naar de unieke locatie waar de kinderen heerlijk uitgebreid kunnen spelen op het sportpark.

BSO ’t Schanebroekkie verzorgt ook voorschoolse opvang. Vanaf 6:30 uur tot 8:30 uur worden kinderen voorafgaand aan school op een leuke manier door ons opgevangen. Wij zorgen voor ontbijt (tot 8:00u) en dat de kinderen op tijd op school aanwezig zijn. Deze opvang start bij het kinderdagverblijf aan de Schanebroeksweg in Luttenberg vanaf 6:30 uur. Vanaf 7:00 uur zijn wij bij de sporthal en vanuit daar brengen wij de kinderen naar de verschillende scholen. Ook bieden wij vakantieopvang aan en bij grote regelmaat worden er leuke uitstapjes gemaakt. Onze openingstijden zijn alle werkdagen van 6.30 uur en 19.00 uur, alle weken van het jaar. 

Onze buitenschoolse opvang maakt deel uit van de verschillende brede scholen in onze omgeving. Zo werken wij samen met basisschool de Esmoreit uit Luttenberg, de PCB de Regenboog, openbare basisschool Heidepark en de RK basisschool “Sprankel ” uit Lemelerveld.

In ons pedagogisch beleidsplan leest u meer over hoe wij de kwaliteit van onze buitenschoolse opvang vormgeven en waarborgen.

In 2022 zijn er geen geschillen ingediend en hebben we vooral zowel de VSO als NSO een certificaat klachtenvrij ontvangen!

Adres: Heuvelweg 40, 8105 SZ Luttenberg
Telefoonnummer: 06-10558999 (Tijdens openingstijden BSO) of bel naar ’t Schanebroekkie (0572-360367)
Mail: bso@schanebroekkie.nl
LRK-nummer: 154298633

Neem contact op