Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in basisschool de Rietkraag. Dagelijks kunnen wij hier 40 kinderen opvangen in de leeftijd van 4-12 jaar. Wij halen de kinderen van de basisscholen uit Raalte-Noord en onze leidsters brengen de kinderen naar de locatie, waar we er samen een gezellige middag van gaan maken.

We verzorgen ook voorschoolse opvang. Vanaf 6:30 uur tot 8:30 uur worden kinderen voorafgaand aan school op een leuke manier door ons opgevangen. Wij zorgen voor ontbijt (tot 8:00 uur) en dat de kinderen op tijd op school aanwezig zijn.

Willen jullie kinderen gebruik maken van vakantie-BSO tijdens de zomervakantie? Wij bieden de mogelijkheid om jullie kinderen te plaatsen bij onze mooie BSO-locatie in Luttenberg gevestigd op sportpark de Achterberg, aan de rand van Luttenberg, omgeven door een bosrijke en uitdagende omgeving. Tijdens de vakantie kunnen de kinderen wel in Raalte (bij het kinderdagverblijf) worden gebracht en gehaald. Wij zorgen voor het vervoer naar Luttenberg.

Onze openingstijden zijn alle werkdagen van 6:30 uur en 19:00 uur, alle weken van het jaar.

In ons pedagogisch beleidsplan leest u meer over hoe wij de kwaliteit van onze kinderopvang vormgeven en waarborgen.

In 2022 zijn er geen geschillen ingediend en hebben we vooral zowel de VSO als NSO een certificaat klachtenvrij ontvangen!

Adres: Winterkoninkje 26, 8103 BM Raalte
Telefoonnummer: 06-57743818
Mail: raalte@schanebroekkie.nl
LRK-nummer: 933233826

Neem contact op