Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in de Wiekelaar. Dagelijks vangen wij hier tot 30 kinderen op in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, van een bepaald aantal basisscholen uit Dalfsen en Oudleusen. (Informeer er gerust naar voor welke basisscholen wij op dit moment BSO aanbieden.) Wij halen de kinderen van scholen en onze pedagogisch medewerkers brengen de kinderen dan samen naar de BSO locatie waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen.

BSO Oudleusen verzorgt ook voorschoolse opvang. Vanaf 6:30 uur tot 8:30 uur worden kinderen voorafgaand aan school op een leuke manier door ons opgevangen. Wij zorgen voor ontbijt (tot 8:00u) en dat de kinderen op tijd op school aanwezig zijn. Deze opvang start bij het kinderdagverblijf aan de Schepersstraat vanaf 6:30 uur. Vanaf 7:00 uur zijn wij bij de BSO en vanuit daar brengen wij de kinderen naar de verschillende scholen. Ook bieden wij vakantieopvang aan en bij grote regelmaat worden er leuke uitstapjes gemaakt of gaan wij naar de BSO locatie in Luttenberg voor nog meer speelplezier.

Onze openingstijden zijn alle werkdagen van 6.30 uur en 19.00 uur, alle weken van het jaar.

In ons pedagogisch beleidsplan leest u meer over hoe wij de kwaliteit van onze buitenschoolse opvang vormgeven en waarborgen.

Wil je informatie over ons peuterwerk op deze locatie? Klik dan hier.

In 2022 zijn er geen geschillen ingediend en hebben we vooral zowel de VSO als NSO een certificaat klachtenvrij ontvangen! 

Adres: G.W. Spiegelstraat 6, 7722 ST Oudleusen
Telefoonnummer: 06-83214436 (Tijdens openingstijden BSO) of bel naar Kindercentrum Oudleusen (0529-471115)
Mail: bsooudleusen@schanebroekkie.nl 
LRK-nummer: 333106866

Neem contact op